Reklama
 
Blog | Jaroslav Štverák

Otevřený dopis panu poslanci Melčákovi!

Nemám ve zvyku  přes svůj blog kohokoliv oslovovat, jelikož však jiné pokusy selhaly, učiním výjimku.( Poznamenávám, že jsem zaslal následující text na emailovou adresu udanou na oficiálních www stránkách pana poslance , http://host-it.cz/melcak/ , zpráva se mně však vrátila jako nedoručitelná.) 

Vážený pane Melčáku,  

se slíbenou podporou Topolánkově antisociální reformě jste podle mého názoru pošlapal poslední zbytky svojí lidské i politické cti.  Dnes  (16.08) jsem na Radiožurnálu poslouchal poslance za KDU-ČSL pana Hovorku a jeho názory k reformě zdravotnictví. Přesto, že mám k politice KDU propastně daleko, pan poslanec Hovorka mluvil nejen fundovaně v rovině odborné,  ale i jako pravý demokrat se sociálním cítěním, v rovině politické. Něco podobného jsem bohužel od Vás ve vztahu k této tzv. reformě nikdy neslyšel. 

Máte jeden titul před jménem, a jeden za jménem, takže předpokládám, že nejste dementní, a ve svém nitru musíte být sám sebou znechucen. Proto bude Vaší noční můrou fakt, že jste se stal spolu s panem poslancem Pohankou sociálnědemokratickým Jidášem, a prodlouženou rukou ODS v prosazování této reformy pro bohaté.  

Reklama

Smutný konec jednoho z nejlevicovějších poslanců za ČSSD!