Reklama
 
Blog | Jaroslav Štverák

Kandidátka boBO for prezident.?!

Tu zkratku v názvu raději rozklíčuji „ kandidátka bolševiků paní Bobošíková“. Za nápis jsem umístil hned tři interpunkční znaménka, a sice tečku, otazník a vykřičník.

 

  1)Tečka. 

Třikrát jsem se štípnul do ruky, abych se ujistil, že  nespím. Poslední ženou, která kandidovala na post českého prezidenta byla paní Moserová v roce 2003. Tak to byl ale úplně jiný šálek kávy první kvality. Srovnávat prvotřídní „arabicu“ s meltou to  prostě nejde.  Veliká tečka.

Reklama

  2) Otazník.

Kladu si otázku, na co jí ti bolševici „ulovili“? Možná, že jí nabídli členství nebo dokonce čestné předsednictví v jejich straně. Co vše se za tou kandidaturou skrývá? To je pro mě prostě veliký otazník?

  3) Vykřičník.

Moje maminka mně říkávala varovným hlasem jednu velmi poučnou větu, a to v situaci, kdy jí pomalinku se mnou  docházela trpělivost: „Když je něčeho moc, tak je toho příliš“!  To bylo její poslední varování.  A pokud jsem včas nevzal zpátečku, už jsem jí měl. To proto, abych věděl, že jsou hranice, které nesmím překročit. Tady už by bohužel asi jeden pohlavek nic nevyřešil! Veliký vykřičník!

  P.S. pro všechny příslušnice něžného pohlaví.

Solidní ženská by mně na postu  prezidenta ale vůbec nevadila!!! Tři vykřičníky.